skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Finalitzada la temporada 2019-20

Finalitzada La Temporada 2019-20

La Federació Catalana de Futbol va acordar el passat Dijous 23 d’Abril, en reunió telemàtica de la Junta Directiva:

  • Donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de l’FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, atenent a la recomanació formulada per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya.
  • Obrir una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior.
  • Continuar amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs. La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions.

La UFEC i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya donen per acabats els jocs esportius escolars temporada 2019-20, així com la finalització de la Lliga d’Esport i Salut.

Referent als 3 equips que competeixen sota el règim de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), el juvenil nacional s’ha decidit suspendre la competició, el sènior A femení està a la espera de resposta per part de la Federació, i el nostre sènior A masculí s’ha de decidir si es juguen playoff, es suspèn la competició o es donen places d’accés a Segona Divisió.

La coordinació esportiva durant el mes de Maig i Juny anirà planificant ja la temporada 2020-21, us demanem a tots una mica de paciència en aquests moments d’excepcionalitat.

Mai deixis de lluitar!

Back To Top