skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Avantatges i Serveis

L’afició és el pilar més important del nostre Club, són els que ens han ajudat a ser el que som avui en dia, a aconseguir l’històric ascens a Segona Divisió B de l’equip sènior masculí i per ubicar el nostre projecte femení en el TOP d’Espanya, així com estar molt orgullosos de tenir més de 330 esportistes.

Volem que la família vermella segueixi creixent per a fer el CE Futsal Mataró més gran dia rere dia. Som una petita i, a l’hora, gran família i junts farem més cert el nostre lema “Mai deixis de lluitar”.

Ser soci o simpatitzant del Futsal Mataró té moltes avantatges. Segueix llegint i descobreix-los…

DESCOMPTES EN PRODUCTES OFICIALS DEL CLUB

T’oferim un descompte del 10% en la compra dels productes oficials del club com (samarretes d’entrenament, dessuadores, bufandes, gorros, …).

DESCOMPTES EN CAMPUS DAY, JORNADES DE TECNIFICACIÓ I CASALS D’ESTIU

Gaudeix d’un 10-20% de descompte en les activitats de Jornades de Tecnificació (Nadal, Setmana Santa i Setembre) i Casal d’estiu, i a més un servei especial Campus Day que ofereix el club.

CONCURSOS I SORTEJOS EXCLUSIUS

Podràs participar de forma exclusiva a diferents tipus de sortejos que realitzarà el club i els seus patrocinadors durant la temporada.

DESCOMPTES I PROMOCIONS D’EMPRESES COL·LABORADORES

Descobreix tots els descomptes en productes i serveis que ofereixen els nostres patrocinadors mitjançant la campanya “Comerç Vermell”.

DESCOMPTES EN ELS VIATGES A PARTITS FORA DE CASA

T’agrada viatjar amb els diferents equips del club? Els socis podràn pujar al bus amb un descompte en el preu.

FORMAR PART DEL CE FUTSAL MATARÓ

Participa en el club organitzant o col·laborant en les diferents activitats socials i lúdiques que realitzem, així com, poder tenir veu i vot en l’assemblea general.

Regal de Benvinguda

A tots els socis i simpatitzants del club els hi farem entrega d’una samarreta “Mai deixis de lluitar”, per tal de poder sentir el mateix que els nostres esportistes.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

PATROCINADORS
I COL·LABORADORS

Back To Top