skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Àrea Salut

La temporada 2016-17 el club va decidir apostar per l’Àrea de Salut amb dues línies de treball: fisioteràpia, readaptació i prevenció de lesions. Actualment, els jugadors/es i entrenadors/es del club, tenen a la seva disposició a una fisioterapeuta, la Marta Cuquet, que els resoldrà dubtes en cas de lesions o malestar, així com, un especialista en prevenció i readaptació de lesions, en Paco Varo.

Fisioterapeuta

Marta Cuquet

*Sota cita prèvia

Horari: dimarts i dijous de 19h a 21h

Prevenció i readaptació

Paco Varo

*Sota cita prèvia

Horari: dimarts i dijous de 19h a 21h

Paco-Varo-Marta-Cuquet

Esport i salut

El servei de readaptació, prevenció de lesions i fisioterapia està format per un preparador físic-readaptador i una fisio.
El protocol que des del club seguim és el següent:

  • Jugador lesionat s’adreça a la fisioterapeuta en un primer moment amb l’informe del metge que ens indica el diagnòstic i pautes a seguir.
  • La fisioterapeuta fa una primera valoració múscul-articular.
  • Es reuneix amb el readaptador i junts marquen les estrategies a seguir tant en el temps com en el tipus d’exercici a aplicar al jugador.
  • El jugador pasa a mans del readaptador que seguint les pautes de progressió en relació a la cadena cinética, acció muscular, amplitud de treball i orientació dels continguts de T.Caparrós (2016). Paralelamente es parla amb l’entrenador per marcar en el calendari possible data per incorporar al jugador als entrenaments.

Les pautes generals en el procés de readaptació d’una lesió per tornar a la rutina d’entrenament són:

 

Què fer en cas d’accident en entrenament o competició

  1. Comunicar-ho a l’entrenador i/o coordinadors.
  2. Visitar a la fisioterapeuta del club per a realitzar la primera exploració o bé anar a un dels centres concertats per la Federació Catalana (més info al club).
  3. Un cop feta la visita mèdica es pot realitzar una recuperació amb els nostres especialistes.

Àrea de salut esportiva

Back To Top