skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Projectes Solidaris

El CE Futsal Mataró sempre al costat dels projectes solidaris.

Campanya de recollida de joguines

El passat 29 de desembre el CE Futsal Aliança Mataró va organitzar una partit solidari per col·laborar amb la campanya de la Creu Roja Campanya de joguines 16/17, “Els seus drets en joc”. El matx disputat al Pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor va enfrontar als veterans del C.E. Futsal Mataró amb l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala que es van emportar el partit per 1 a 2.

Abans del partit hi va haver tota una sèrie d’activitats per als nens i nenes de la ciutat que es van acostar al pavelló i que van rebre una sèrie de regals gentilesa dels patrocinadors i de la Federació Catalana de Futbol que va col·laborar amb l’acte amb material esportiu que es va sortejar entre els més petits.

La col·laboració dels participants i els assistents amb la campanya de la Creu Roja perquè aquestes festes cap nen i nena es quedi sense joguina va ser tot un èxit i es van recollir més d’un centenar de joguines noves, no violentes i no sexistes.

Projecte Col·laboració Marató TV3

Amb motiu del Dia de Sant Jordi el club promou la venda de roses amb l’objectiu de recaptar diners per “La Marató de TV3” i el viatge a les Illes Balears d’un dels nostres equips juvenils.

Els nostres jugadors juvenils participen amb una parada de roses en la riera de Mataró, just davant de les oficines d’un dels nostres principals col·laboradors, Inlingua Mataró.

Back To Top