skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Cadet D i l’E lluiten pel títol i l’ascens

Gran temporada la que estan fent fins ara el Cadet D i el Cadet E del club que estan lluitant pel títol de lliga de 3a i l’ascens a 2a Catalana. El Cadet D entrenat per Pau Bassa té 30 punts i comparteix el lideratge amb el Parets B, per darrera en tercera posició a només 2 punts trobem al Cadet E entrenat per Rafa Berlanga, el quart classificat és el Montornès que té 5 punts menys que el D i 3 menys que el nostre E.

Esmentar que els dos primers classificats pugen a 2a Catalana, mentre que el tercer classificat podria també assolir l’ascens de categoria sempre i quan fos un dels millors tercers classificats de tots els grups de 3a Catalana.

Aquest cap setmana els nostres cadets disputaran la darrera jornada de la primera volta amb l’objectiu de continuar a dalt de tot, el D té a priori un partit assequible a casa davant el Sant Joan de Vilassar, mentre que l’E té una sortida complicada a la pista del Torelló.

Plantilla Cadet D: Martí Aracil, Biel Buscà, Joan Esquerra, Alex de Jong, Eduard Fernandez, Carles Martí, Lukas Muñoz, Ricard Massagué, Pol Prat, Biel Riera, Quim Roca, Sergi Tapias i Martí Tapias. Pau Bassa (entrenadors) i Joan Blanco (delegat).

Plantilla Cadet E: Adrià Borràs, Bruno Escudero, Lamin Camara, Arnau Masoller, David Gelabert, Javier Moran, Arnau Montero, David Rastrero, Aitor Raya i Jordi Roman. Rafa Berlanga (entrenador).

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

PATROCINADORS
I COL·LABORADORS

Back To Top