skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Títol de lliga i ascens del Sènior B del Futsal Inlingua Mataró

Títol De Lliga I Ascens Del Sènior B Del Futsal Inlingua Mataró

El passat cap de setmana el sènior B del Futsal Inlingua Mataró es va proclamar campió de 1a Catalana després de superar a la darrera jornada del campionat el Sant Andreu per un contundent 6 a 0. A més els mataronins van assolir l’ascens directe a la Divisió d’Honor Catalana i ja porten tres ascensos en els quatre últims anys.

Del partit dir que els autors dels gols van ser Israel David, Mamadou Ceesay i Dani Baño que en va fer 4 i que ha estat el màxim golejador de la categoria amb 50 gols amb una mitjana de 2 gols per partit.

El conjunt mataroní entrenat per David Rivera i format íntegrament per jugadors formats al planter ha acabat amb 59 punts, 18 victòries, 5 empats, 3 derrotes i ha estat el màxim golejador amb 141 gols i el menys golejat amb 61 gols.

PLANTILLA: Amar Ceesay, Pau Bassa, Dani Baño, Mamadou Ceesay, Borja Bou, Nicky Dedeu, Pol Costa, Arnau López, Pablo Fernández, Israel David, Xavi Villarin, Gerard Sanchez, Guillem Serrea, Alvaro López, Alagi Touré, Llibert Canal i Joel Ciscar, Victor Galera.

COS TÈCNIC: David Rivera (entrenador), Carles López (segon entrenador.

Back To Top