skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

L’aleví femení campió de Catalunya

L’aleví Femení Campió De Catalunya

L’aleví femení del Futsal Mataró s’ha proclamat campió de Catalunya després de quedar primer classificat quan encara queda una jornada per disputar-se de la fase final del Campionat de Catalunya. Aquest equip és el primer campió de Catalunya d’aquesta categoria que s’ha estrenat aquesta temporada dins del Pla de Millora del Futbol Sala Base Femení de la FCF.

Després de perdre només un sol partit a la fase prèvia, en aquesta fase final que han disputat els quatre millors equips catalans, les nostres només han cedit un empat davant el segon classificat i s’han emportat el títol amb molta autoritat. Aquesta setmana l’equip tancarà la temporada a la pista de l’Olesa de Montserrat, el quart classificat a qui ja van derrotar a la primera volta per 3 a 1.

Aquest títol és molt meritori, ja que és un equip totalment nou on només segueixen dues jugadores de la temporada passada, l’Ainhoa Pozo i la Kira Mendez.

PLANTILLA: Nora Nabona Matosas, Júlia Cuñat Carbó, Amparo Cuñat Carbó, Kira Mendez Fradera, Ainhoa Pozo López, Elsa Pulido Moreno-Cid, Andrea Rodríguez Gutíerrez, Rut Salvà Estolt.

COS TÈCNIC: Maria Rius i Cristina Vázquez.

Back To Top