skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El tren de la Copa del Rei s’escapa in extremis

El Tren De La Copa Del Rei S’escapa In Extremis

El Futsal Aliança Mataró es va quedar sense el premi de jugar la Copa del Rei la temporada vinent després d’empatar a la darrera jornada de lliga i finalitzar el campionat en 4a posició. Els vermells depenien d’ells mateixos per acabar tercers, per això en tenien prou guanyant la final que jugaven a casa davant el Pallejà, equip que si guanyava també podia acabar tercer, i fins el minut 38’ de joc els mataronins van tenir l’objectiu a l’abast, però restant dos minuts pel final els visitants van fer el definitiu 3-3 que acabaria condemnant als dos equips i donant la tercera plaça a l’Escola Pia Sabadell que va fer els deures guanyant 1 a 2 a la pista del Canet.

La primera part va acabar 1-0 després que Alejandro Medina finalitzés una bona triangulació amb Oriol López i Llibert Canal. A la represa Alagi Toure va posar el 2 a 0 després d’una gran passada d’Alex del Barco. La victòria semblava encarrilada, però els visitants no es van rendir i amb dos grans gols des de fora de l’àrea posaven l’empat en el marcador.

Restant tres minuts pel final Oriol López feia el 3 a 2 després d’una passada de Llibert Canal i feia embogir la grada local. Però poc duraria aquesta alegria, ja que un minut més tard arribaria el gerro d’aigua freda amb l’empat visitant. En els darrers dos minuts l’Aliança ho va intentar tot per sumar els tres punts, però va mancar sort i la primera participació a la Copa del Rei es va escapar.

Ara bé, aquesta decepció final, no pot espatllar la gran temporada que ha fet l’equip entrenat per Albert Sabaté que ha estat competint fins la darrera jornada de lliga amb equips més experimentats i que ha acabat amb una meritòria quarta plaça a la categoria de bronze del futbol sala estatal. A més l’equip va posar la cirereta a la campanya la setmana passada classificant-se per jugar la final a quatre de la Copa Catalunya per segon cop a la seva història.

 

PLANTILLA: Isaac Fernández, Paquito Parés, Pau Bassa, Alex del Barco, Rafa Berlanga, Alejandro Medina, Pol Tolrà, Miquel Soler, Oriol López, Pol Novo, Mamadou Ceesay, Llibert Canal, Joel Ciscar, Alagi Toure, Azhar Chiheb i Pabló Fernández.

COS TÈCNIC: Albert Sabaté (entrenador), Jordi Dalmau (segon entrenador), Pedro Sacristan (delegat) i Herraiz (fisio i recuperador).

Back To Top