skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Victòria històrica del Futsal Aliança Mataró a la Copa del Rei

Victòria Històrica Del Futsal Aliança Mataró A La Copa Del Rei

“La Copa Mola”, és una frase que s’ha repetit els darrers anys aquí a la casa, inicialment era pels bons resultats dels nostres equips a la Copa Catalunya, però ara, això també s’ha traspassat a la Copa del Rei espanyola. A la ronda 1 els mataronins varen ser capaços d’eliminar a l’Hospitalet Bellsport, un dels millors equips de Catalunya. A la ronda 2 el sorteig ens va deparar el regal de l’exempció de jugar i passar directament. I ahir dimarts, els mataronins assolien una nova fita històrica, la classificació pels 1/16 de final de la Copa del Rei.

El rival era el CD Rivas, equip que milita a la 2a Divisió Espanyola i que enguany portava 3 punts a la lliga després de disputar 3 jornades. Els madrilenys viatjaven a Mataró amb la il·lusió de superar la ronda i poder rebre a un equip de 1a divisió com a locals.

El partit es va iniciar com els últims dels mataronins, una forta pressió alta que impedia al rival poder tenir possessions de pilota i fruit d’això, Alex Medina al primer minut feia l’1 a 0 al marcador després d’una excel·lent passada interior de Pol Tolrà, un dels millors jugadors locals de la nit juntament amb Oriol López. La pena va ser que un minut més tard Joel Císcar es feia un gol en pròpia porteria en intentar rebutjar la pilota. El partit seguia amb una intensitat alta que provocava moltes pèrdues de pilota. Tot i el domini mataroní les ocasions clares no es materialitzaven i en una pèrdua de pilota els madrilenys organitzaven una transició per fer pujar el 1 a 2 al marcador. Abans d’acabar la primera part Oriol López, feia pujar el 2 a 2 al marcador després d’una assistència d’Elias Essaghir. Gran primera part del Futsal però el marcador estava igualat.

La segona part va estar plena d’emocions i d’ocasions, sobretot pels mataronins, que seguien pressionant a dalt per intentar dificultar el joc dels madrilenys. En una nova pèrdua de pilota i una bona conducció i xut lateral, el Rivas s’avançava novament en el marcador, 2-3 i tocava de nou remuntar. I així es va fer, ens uns últims 8 minuts de partit on, tot i les nombroses baixes locals, Elias feia el 3-3 amb una gran jugada individual i tot seguit, Pol Tolrà amb una finalització de córner al segon pal el 4-3. Restaven poc més de 4 minuts, els madrilenys demanaven temps mort arriscaven amb el porter-jugador però sense ser capaços de trencar l’organitzada defensa mataronina, que no concedia cap ocasió de gol i que amb conservacions llargues de pilota feia passar el temps. Final del partit, emoció local i nova fita històrica, accés als 1/16 de final i un equip de 1a Divisió visitarà Mataró. La història continua…

Partit televisat pel Youtube oficial del club

Novament el Futsal Mataró va retransmetre en directe un partit, aquest cop amb uns excel·lents comentaristes i amb unes xifres d’audiència molt i molt bones. Pics de fins a 400 persones en directe i més de 2.000 reproduccions.

 

Back To Top