skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Rafael Berlanga i Miquel Soler nous fitxatges

Rafael Berlanga I Miquel Soler Nous Fitxatges

El Futsal Aliança Mataró segueix perfilant la plantilla 2018-19 i el projecte per a consolidar l’equip entre els millors de la Segona B va agafant forma.

Tres fitxatges

Pel que fa als fitxatges el club vermell ha incorporat tres jugadors, Alejandro Medina que la temporada passada va jugar a la Primera Divisió japonesa i que fa dos anys va jugar amb el Futsal Mataró amb el que va assolir l’ascens a Segona B, Rafael Berlanga ala esquerrà provinent del Toulon que acaba de disputar la final del campionat de lliga de primera divisió francès, i Miquel Soler que ve de jugar a Segona A amb el Puertollano i que fa dues temporades jugava a Canet.

Aquests tres fitxatges se sumen a les incorporacions dels cinc juvenils subcampions de la lliga Nacional: Joel Císcar, Kambon Toure, Llibert Canal, Pablo Fernández i Pau Bassa.

Última baixa

A les baixes ja conegudes d’Abdyck Gómez, Amar Ceesay, Carlos Villarin, Cristian Villarin i Èric Izquierdo, ara se li ha de sumar la del Brasiler Heiderson Fernandes que no continuarà a la disciplina del club mataroní.

 

Miquel Soler amb els vicepresident esportiu del club Jordi Costa

Alejandro Medina celebrant un gol ara fa dues temporades

Back To Top