Saltear al contenido principal
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Moltes gràcies per tot i molta sort

Moltes Gràcies Per Tot I Molta Sort

Aquesta setmana el CE Futsal Aliança Mataró ha anunciat que no formaran part de la disciplina del primer equip la temporada 18-19 Abdick Gómez,  Amar Ceesay, Carlos Villarin, Cristian Villarin i Eric Izquierdo.

L’ Abdyck  marxa com a capità després d’estar 5 temporades consecutives en la que ha estat la seva segona etapa en el club. Se’n va amb dos ascensos a Segona B i un Campionat de Lliga de 3a Estatal.

Amar Ceesay, porter format al planter del club des de benjamí deixa el primer equip per motius laborals, després de dues temporades, i a partir d’ara jugarà amb el Sènior B. L’Amar deixa el primer equip amb un ascens i un títol de campió de 3a Estatal amb el primer equip, anteriorment havia assolit un ascens a la Juvenil Nacional amb el juvenil de l’entitat amb el que també va aconseguir un subcampionat de Copa Catalunya.

Carlos Villarin, jugador format al planter del club des d’infantil, marxa després d’estar en dues etapes diferents jugant al primer equip. En edat infantil va formar part del cadet campió que va assolir el primer ascens d’un equip de base del club a Honor. Ja en edat juvenil va arribar a jugar amb la selecció catalana. En categoria sènior ha assolit un ascens a Segona B i un títol de 3a Estatal.

Cristian Villarin jugador format al planter del club des de benjamí deixa el primer equip després d’assolir un ascens a Segona B i un títol de 3a Estatal. En edat juvenil va jugar amb la selecció catalana.

Eric Izquierdo ha estats tres anys en el primer equip on ha assolit un ascens a Segona B i un títol de 3a Estatal. En etapa juvenil va assolir un ascens a Juvenil Nacional i va jugar amb la selecció catalana amb la qual va ser campió d’Espanya.

Des del club volem agrair a tots cinc el seu rendiment i la seva professionalitat durant aquest anys que han defensat els colors del C.E. Futsal Aliança Mataró.


Volver arriba