skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Sènior A guanya i recupera la tercera plaça

Després de dues jornades sense conèixer la victòria, dissabte passat, el Futsal Aliança Mataró es va retrobar amb la victòria després de superar 5 a 2 al FS Cerdanyola. Després d’aquest triomf i de l’empat entre l’Escola Pia Sabadell i el Pallejà els vermells recuperen la tercera plaça que dóna accés a jugar la temporada vinent la Copa del Rei.

Els mataronins van començar el matx una mica freds davant un equip que s’està jugant la permanència a la categoria i que ho va aprofitar per posar-se per davant en el marcador. Abans del descans Joel Ciscar amb una gran acció personal  va fer l’ 1 a 1 amb el que s’acabaria la primera part.

A la represa els locals van sortir més endollats i novament Joel Ciscar perforava la porteria rival fent el 2 a 1. Poc després Alex del Barco va fer el 3 a 1 que posava terra de per mig. Tot i això els visitants no es van rendir i van fer el 3 a 2 posant la por al cos als mataronins.  Però aquest cop l’equip entrenat per Albert Sabaté no es va deixar remuntar i Llibert Canal i Rafa Berlanga van posar el definitiu 5 a 2 certificant la victòria local.

Aquest diumenge a les 12:30 h l’Aliança té una prova de foc amb la visita del segon classificat, el Manresa, un equip que te cinc punts més que els mataronins i que compta amb una plantilla feta per assolir el títol i l’ascens. A la primera volta els mataronins van guanyar 1 a 2.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – FS CERDANYOLA 5-2

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernández, Oriol López, Alex del Barco (1), Rafa Berlanga (1), Alejandro Medina, Llibert Canal (1), Azhar Chiheb, Joel Ciscar (2), Miquel Soler, Mamadou Ceesay, Alagi Kambon, Paquito Pares.