skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Aliança Mataró juga dissabte a casa una “final” per la Copa del Rei

El Futsal Aliança Mataró Juga Dissabte A Casa Una “final” Per La Copa Del Rei

Després d’aconseguir entre setmana la classificació per jugar la “Final Four” de Copa, el Futsal Aliança Mataró intentarà tancar la setmana i aquesta temporada històrica a 2a B assolint la tercera plaça que dóna accés a jugar la temporada vinent la Copa del Rei.

Els mataronins depenen de si mateixos per acabar tercers, si guanyen a casa al Pallejà seran tercers, si perden el Pallejà o l’Escola Pia Sabadell acabaran tercers, mentre que si l’Aliança empata podria acabar tercer sempre i quan l’Escola Pia Sabadell no guanyi a la pista del Canet que s’està jugant la permanència a la categoria.

Tots els partits de la jornada es jugaran en horari unificat dissabte a les 18 hores.

Els vermells tenen l’avantatge que depenen d’ells mateixos i que a més ho fan a casa amb el suport de la seva afició, però l’empresa tampoc serà fàcil, ja que al davant tindran un Pallejà que també busca acabar tercer i que arriba en un bon moment de forma. En el partit de al primera volta l’equip vermell es va emportar la victòria per un clar 2 a 7, esperem que la història es repeteixi i que la temporada vinent disputem per primer cop a la història la Copa del Rei.

Back To Top