skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Aliança Mataró es juga el tercer lloc i la Copa del Rei a casa

El Futsal Aliança Mataró Es Juga El Tercer Lloc I La Copa Del Rei A Casa

Aquest dissabte a les 20 hores el sènior del Futsal Aliança Mataró juga una veritable final per acabar la lliga en tercera posició i disputar la temporada vinent la Copa del Rei. Els vermells que són tercers amb 54 punts reben la visita del quart classificat, l’Escola Pia Sabadell, que té 53 punts. El guanyador d’aquest matx es consolidarà en tercera posició i farà un pas de gegant per assegurar-se la tercera plaça quan només restaran dues jornades per acabar la lliga.

El tercer equip en discòrdia, el Pallejà, cinquè classificat amb 52 punts té una sortida complicada a la pista del Natació Sabadell on intentarà sumar els tres punts per no perdre el tren de la tercera plaça. Una victòria mataronina i un empat o una derrota del Pallejà a Sabadell deixarien gairebé en safata el tercer lloc per l’Aliança Mataró.

En el partit disputat a la pista de la Pia a la primera volta, el conjunt vallesà es va emportar la victòria per 5 a 2, ara els mataronins esperen retornar el cop i sumar aquests tres vitals punts per assolir la classificació per jugar la Copa del Rei la temporada que ve.

Tots aquells que no us pugueu acostar al pavelló Teresa Maria Roca, podreu seguir el matx a través dels companys Futsalmafer.tv que farà en directe la retransmissió del partit.

Back To Top