skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Derrota dolorosa del primer equip a Sabadell

Derrota Dolorosa Del Primer Equip A Sabadell

Dolorosa derrota la que va patir dissabte passat el Futsal Aliança Mataró en el darrer segon a la pista del Natació Sabadell. Quan tot feia pensar que el partit s’acabaria amb empat a 3, els locals van fer el definitiu 4 a 3 sota la botzina davant la incredulitat dels jugadors mataronins que veien com se li tornaven escapar punts en els darrers instants.  Després d’aquesta derrota l’equip baixa fins la quarta posició i surt dels llocs que donen accés a jugar la Copa del Rei la temporada vinent.

La primera part del Futsal Aliança Mataró va ser brillant, van dominar l’esfèrica i el ritme de partit i va marxar al descans guanyant 1 a 3, un resultat que fins i tot hauria pogut ser més ampli. Rafa Berlanga va fer el 0 a 1 després d’una passada de Pablo Fernández, Alex del Barco va fer el 0 a 2 després de robar una pilota a la zona de creació local, el jove de la casa Llibert Canal va fer el 0 a 3 i abans del descans els locals en una jugada aïllada van fer l’1 a 3.

A la represa el Natació va fer el 2 a 3 quan jugava amb un home més després de l’expulsió de Medina. Aquest gol va trastocar al Futsal i va esperonar als de casa que més tard farien el 3 a 3. I ja en el darrer segon i amb els de casa buscant la victòria amb porter jugador, l’ex-jugador  d’Industrias, de Playas de Castellón i del Pozo de Murcia Dani Salgado va aconseguir el gol de la victòria local que deixava gelada tota la parròquia mataronina desplaçada fins a Sabadell.

Aquest cap de setmana no hi ha lliga i el conjunt entrenat per Albert Sabaté no tornarà a competir fins el cap del 9 i 10 de març quan rebi la visita del Cerdanyola del Vallès, un equip necessitat de punts que lluita per no baixar.

NATACIÓ SABADELL – FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 4-3

FUTSAL ALIANÇA: Isaac Fernández, Oriol López, Alex del Barco (1), Rafa Berlanga (1), Alejandro Medina, Llibert Canal (1), Azhar Chiheb, Joel Ciscar, Miquel Soler, Pablo Fernandez, Alagi Kambon, Paquito Pares.

Back To Top