skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Cirera Aliança Mataró premiat per la Fundació FCF

El Futsal Cirera Aliança Mataró Premiat Per La Fundació FCF

Dimarts 26 de febrer a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona es va celebrar la gala dels III Premis Solidaris que organitza la Fundació Privada Catalana de la Federació Catalana de Futbol on va ser guardonat l’equip sènior del Futsal Cirera Aliança Mataró.

L’acte organitzat per la Fundació Privada Catalana de Futbol de l’FCF, preten premiar aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen la solidaritat, l’ètica esportiva i els valors més enllà dels camps i pavellons de futbol i futbol sala.

L’equip sènior del Futsal Cirera Aliança Mataró va rebre el primer premi en la categoria “Foment dels valors”. La segona plaça ha estat compartida per la iniciativa ‘Cap nen sense pilota’ i el Club Esportiu Olímpic Can Fatjó pel vídeo ‘Trenca El Mur de la Desigualtat’. Ha tancat el podi les campanyes de promoció dels valors de la Fundació Esportiva Camprodon.

La Fundació va decidir crear aquest guardó el 2017 amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

La delegació mataronina que va recollir aquest guardó va estar formada per: Joan M. Calleja Calles, gerent Aliança Mataró, Dani Morillo, president U.D. Cirera, Francesc Mas Puig, president C.E. Futsal Mataró, Laura Seijo Àrea Social U.D. Cirera, David Ndongo jugador i capità de l’equip, Jaume Santangelo terapeuta Hospital Mataró i entrenador, Maria Fernández treballadora social CSMA, i Jonatan Ferrer psicòleg esportiu de l’equip.

 

Foto de l’equip:

Back To Top