skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El sènior femení i el sènior B poden assolir l’ascens diumenge

El Sènior Femení I El Sènior B Poden Assolir L’ascens Diumenge

Aquest cap de setmana el sènior B i el sènior femení del club tenen l’opció d’assegurar-se l’ascens de categoria si guanyen els seus partits i perden els seus rivals directes.

El sènior B que és líder de 1a Catalana juga diumenge a casa a les 12 hores davant l’Iris Badalona on intentaran sumar els tres punts per després esperar que a la tarda el tercer classificat, el Ràpid Santa Coloma perdi a la pista del Castellterçol i així aconseguir l’ascens matemàticament a manca de dues jornades. Fins i tot l’equip entrenat per David Rivera es podria proclamar campió de lliga si a banda del Ràpid també perd el Manlleu, el segon classificat que juga a casa davant l’Arenys de Mar.

 

El sènior femení, líder de la Divisió d’Honor Catalana jugarà diumenge a les 20 hores a la pista del Cornellà sabent que haurà fet el segon classificat al matí. El CN Caldes que és segon juga diumenge el migdia a casa davant l’EFS Jordi Torras i si per, les mataronines guanyant a la tarda a Cornellà serien campiones i nou equip de Divisió de Plata. Ara bé, les mataronines no ho tindran gens fàcil per sumar els tres punts, ja que al davant tindran un equip que s’està jugant la permanència i que en el partit de la primera volta va acabar claudicant per un ajustat 1 a 0.

Back To Top