skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Aliança Mataró B femení puja a 1a Catalana

El Futsal Aliança Mataró B Femení Puja A 1a Catalana

El sènior B femení assoleix una altra fita per a l’entitat, l’ascens a la 1a Catalana. El passat 27 de maig la junta directiva de la FCF va acordar la resolució final de la temporada 2019-20 i va donar com a vàlids els ascensos que venen donats al Pla de Competició.

Aquest ascens aconseguit el 1er any de creació del filial, ajudarà a consolidar el nostre projecte femení.

L’equip patrocinat per Aliança Mataró era líder de la categoria de 2a Divisió Catalana del Grup 1, amb 38 punts empatat amb el Parets FS però amb el gol average particular favorable a les nostres. El balanç dels setze encontres disputats, ha estat de dotze victòries, dos empats i dues derrotes. El Parets Fs ha estat el segon classificat, i Riudellots i Vilamajor han ocupat la tercera i quarta posició.

El cos tècnic ha estat format per l’entrenador Nicky Dedeu. La plantilla ha estat formada per moltes jugadores sorgides de la base com Marta Cuquet, Marina Rosales, Lydia Gaspar, Sofia Morante i Queralt Martí. La plantilla la completaven Aldana Cini, Ariadna Bosch i Naima Reixach. Destacar la contribució durant la temporada de les jugadores del juvenil com Maria Almansa, Maria Domènech, Joana Querol o Sara Carbonell entre d’altres.

Back To Top