skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El femení del Futsal Aliança Mataró té el títol de lliga a tocar

El Femení Del Futsal Aliança Mataró Té El Títol De Lliga  A Tocar

El sènior femení del Futsal Aliança Mataró va guanyar 1 a 3 a la pista del Cornellà i té a tocar el títol de lliga i l’ascens a la Divisió de Plata. Quan només queden sis punts en joc, les mataronines en tenen prou sumant-ne tres per ser campiones, la primera oportunitat serà aquesta setmana a casa davant l’’Industrias Santa Coloma que s’està jugant la permanència.

Les mataronines es van avançar en el minut 2’ de joc gràcies a un gol en pròpia porta de les locals. Poc va durar l’alegria visitant, ja que dos minuts més tard les locals empatarien el partit. A partir d’aquí les de casa es van tancar al darrera reduint molts espais i dificultant molt l’atac mataroní.

Però la insistència mataronina va tenir premi i quan restaven cinc minuts pel final Geraldine Gama va fer l’ 1 a 2. Amb aquest marcador el Cornellà va fer un pas endavant per almenys empatar i l’Aliança ho va aprofitar per fer el definitiu 1 a 3 obra de Maria Rius.

CORNELLÀ – FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-3

FUTSAL ALIANÇA: Mireia Neddermann, Maria Espinar , Sara Cayuela, Irene Garcia , Marta Cuquet, Naima Reixach, Aina Moya, Cristina Vazquez , Geraldine Gama (1) , Maria Rius (1), Carla Tortajada, Anna Munné, Ariadna Bosch.

Back To Top