skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Resultats equips base en lliga (10-11 Octubre)

Resultats Equips Base En Lliga (10-11 Octubre)

Aquest passat cap de setmana 10 i 11 d’Octubre varis equips de la base varen jugar jornada de lliga, els resultats són:

Juvenil Femení Feimat

Segona victòria en lliga de les noies dirigides per Nicky Dedeu, aquest cop a casa per 1-0 enfront el CE Vincit. En la pretemporada les mataronines havien perdut contra el mateix rival per 0-3. En aquesta ocasió el domini local va ser clar però la pilota no entrava, finalment Sara Carbonell feia el 1-0 després d’una gran jugada d’equip. Tres punts per seguir consolidant l’equip en la zona alta de la classificació.

Cadet A Gestoria Luis

Primera victòria en lliga dels nois de Gerard Artigas, enfront l’Alcoletge per 4 gols a 1. El partit va tenir un clar domini local, però el porter visitant i la defensa evitaven un resultat més gran. Aniol Ferrer amb dos gols, Ivan Marcos i Gerard Garcia feien els gols locals. L’equip mataroní, format en gran majoria per jugadors de primer any, fa trobar a faltar la contundència del capità Bernat Pastor i Adane, jugadors de segon any. Aquest proper cap de setmana visita complicada a la pista del Manresa, equip que aspira a tot aquest any.

Infantil A MIC Audiovisuals

El partit que s’havia de disputar dissabte a Arenys de Mar s’ha suspès, es jugarà en les properes setmanes.

Comença la lliga en quasi totes les competicions de base

Aquest cap de setmana 17 i 18 d’Octubre estava marcat en el calendari de la majoria d’equips de la base, s’inicia la competició de la temporada 20-21, una temporada extranya i marcada per la pandemia Covid-19.

Els equips base femenins començaran a competir, el cadet amb una plantilla jove i ben armada aspirarà a estar a la zona alta, l’infantil novament intentarà lluitar per les places capdavanteres i l’aleví té el repte de repetir títol de lliga. Per altra banda, aquest any el club tindrà un infantil B femení.

Els equips base masculins, encapçalats pel juvenil nacional que intentarà classificar-se en el grup top de la lliga, inicien també la competició amb objectius molt diferents. El juvenil B, aspirarà a l’ascens a 1a divisió, així com l’infantil B o C, per altra banda destacar els 6 equips infantils que disposa el club, dos d’ells completament formats amb jugadors de primer any (infantil C i infantil E). Els equips més petits de la casa estan representats per 2 benjamins (A i B) i dos prebenjamins (A i B).

Back To Top