skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Ple de victòries del sènior B Avícola Vinyals

Ple De Victòries Del Sènior B Avícola Vinyals

El sènior B masculí Avícola Vinyals segueix amb peu ferm liderant la Divisió d’Honor Catalana amb ple de victòries, 10 de 10, amb 5 punts de distància del segon classificat (Rubí) i a 9 del tercer (Sant Cugat).

Aquest diumenge ens visitava un rival dur i rocós, el FS Parets, i el partit va estar igualat i molt emocionant fins als minuts finals.

Els homes de David Rivera sabien de la importància del partit, l’últim de l’any 2019 i amb l’il·lusió de completar el 10 de 10 en la lliga. L’inici de partit va ser dubitatiu, tot i el control de la pilota dels mataronins, els de Parets es trobaven a gust en el partit. En el minut 9, i després de varis intercanvis de cops amb bones aturades dels porters, arribava el 0-1 visitant obre d’ Israel Martín. A partir d’aquí els locals apretarien molt i ens dos minuts boixos veuriem tres gols, el 1-1 local obre de Llibert Canal i el 2-1 de Gerard Mas, però tot seguit el 2-2 visitant obre de Raul Fuentes. Primera part igualada, on els espectadors veien un bon partit al Roca.

A la segona part els locals imposaven un ritme més alt i els visitants anaven frenant el joc, però la pilota no entrava i els minuts avançaven. Fins que en el 29 Pablo Fernández en una acció a pilota aturada feia pujar el 3-2. Cop d’aire fresc pels locals. Els últims 7 minuts els visitants, veient perillar el partit, arriscaven amb porter jugador, generant dubtes a la defensa local i alguna acció perillosa. En una d’aquestes, arribava el 3-3 quan restaven sols 3 minuts per acabar el partit. Final d’infart, on els dos equips volien guanyar. Al final, la 6a falta local generava un xut de 10 metres pels mataronins, que no desaprofitaven, i el capità Dani Baño anotava el 4-3 definitiu.

Gran inici de temporada dels joves mataronins, que lideren la categoria amb autoritat i tornaran a jugar el cap de setmana de l’11 de Gener per seguir optant a un històric ascens a 3a divisió nacional.

Back To Top