skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Planificació entrenaments

Planificació Entrenaments

Degut a la situació d’excepcionalitat del moment que vivim, amb la majoria de la gent confinada a casa durant les properes setmanes, i amb tota l’activitat d’entrenaments i partits suspesos, per tal que el Coronavirus no ens aturi, i continuem gaudint del Fustal des de casa, us volen proposar una serie d’activitats.

Aquest servei estarà basat en tres línies d’actuació per tal de seguir el procés formatiu dels seus/de les seves esportistes:

  1. Preparació física continuada: el preparador físic del club (Francisco Varo – Llicenciat en CAFE i Num col: 7956) ha preparat una sèrie de circuits i exercicis per tal de poder mantenir la forma física. Aquests exercicis estan agrupats per edats i se us farà arribar en breu.
  2. Coneixements tàctics: els entrenadors proporcionaran una sèrie d’exercicis per tal que els seus jugadors continuin amb l’aprenentatge del nostre esport.
  3. Reptes online: seguirem plantejant reptes online (“challenge”) on jugadors/es, pares i mares, podreu participar publicant a les xarxes els vídeos o responent preguntes. L’objectiu és continuar el nostre procés d’integració al club i també de senyal de pertinença.

#MaiDeixeuDeJugar
#MaiDeixeuDEntrenar
I sobretot…. Mai deixeu de lluitar!

Back To Top