skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Partits amistosos del 4 equips Nacionals

Partits Amistosos Del 4 Equips Nacionals

Aquest passat cap de setmana 19 i 20 de Setembre els nostres 4 equips Nacionals varen disputar diferents partits amistosos.

Sènior A masculí Aliança Mataró

El dissabte a la tarda el sènior A masculí disputava el seu segon partit de pre-temporada enfront La Unión Sta Coloma, equip que milita al subgrup 3A de la 2a Divisió B. El partit va acabar amb empat a 2 gols, i tot i les múltiples ocasions visitants, el poc encert i la gran actuació dels porters visitants varen evitar una victòria mataronina. Els gols del mataronins varen ser obre de Pol Tolrà i Pol Novo.

Sènior A femení Aliança Mataró

El dissabte a la tarda al Pavelló Teresa Maria Roca de Mataró, el nostre sènior A femení disputava el segon partit de pre-temporada contra el Penya Esplugues B, equip que també milita a la 2a Divisió Nacional. El partit va acabar també amb empat a 2 gols, en un duel competit i amb ritme de pretemporada. Les golejadores varen ser Cayuela i Cristina.

Sènior B masculí Avícola Vinyals

Cap de setmana rodó pel filial amb dues victòries. Dissabte partit dur i disputat a Manlleu (Divisió Honor) amb victòria per 3 gols a 4 (Azhar, Mas x 2 i Pablo).

El diumenge al matí un nou partit aquest cop a casa enfront el Sant Cugat (Divisió Honor), amb nova victòria per 4 gols a 1 (Peralta x 2, Pablo i Mas). El partit va estar molt disputat amb un molt bon ritme per part dels dos equips.

Juvenil A masculí Inlingua Mataró

El dissabte al migdia els juvenils nacionals disputaven un partidàs de pretemporada enfront el AE Les Corts, un dels rivals top de la lliga. Partit que acabaria en empat a 3 gols, amb un joc vistós sobretot a la segona part.

Back To Top