skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

L’entitat aconsegueix un èxit històric amb la seva tercera final de Copa Catalunya en un mateix any!

És un moment d’eufòria i orgull per a la nostra entitat, ja que per quarta vegada a la història, hem aconseguit arribar a tres finals de Copa Catalunya en el mateix any! Aquesta fita és un testimoni del compromís, la qualitat i l’esforç dels nostres conjunts en aquesta temporada excepcional. Els nostres equips han demostrat una excel·lència esportiva excepcional i han superat tots els reptes que s’han presentat al llarg del camí. Amb una preparació intensiva, treball en equip i una mentalitat guanyadora, han aconseguit destacar en aquest prestigiós torneig.

Aquesta gesta no hauria estat possible sense l’entrenadoratge, el suport de les famílies, els patrocinadors i els aficionats que han animat incansablement els nostres equips en cada partit. Aquest èxit és una celebració col·lectiva de tot el nostre club. Amb tres finals de Copa Catalunya en perspectiva, estem segurs que els nostres equips donaran el seu millor esforç per aconseguir els títols. Cada partit serà una oportunitat per escriure un nou capítol en la història del nostre club i deixar una empremta indeleble en el món del futsal català.

El primer en competir serà el Juvenil Inlingua Mataró, que s’enfrontarà aquest dissabte davant Barça. Els cadets, El Cros i Cartonajes Pans hauran d’esperat fins el cap de setmana del 10 i 11 juny, on tots dos jugaran davant les Corts.

Felicitats als 3 equips per aquesta impressionant fita. Estem emocionats per veure’ls competir en les finals i els desitgem tota la sort i èxit en aquestes competicions.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

PATROCINADORS
I COL·LABORADORS

Back To Top