skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Jornada de descans excepte alguns equips nacionals

Jornada De Descans Excepte Alguns Equips Nacionals

Futsal Aliança Mataró masculí visita Salou dissabte

El sènior masculí visita dissabte a les 16:30h la complicada pista de Salou, equip que està en una cómode 10a posició amb 29 punts, a 7 de places de descens i a 8 de places d’ascens. Els mataronins necessiten una nova victòria per seguir aspirant al lideratge de la categoria en mans de l’Hospitalet.

Duel vital per la permanència del Futsal Aliança Mataró femení

El sènior femení juga dissabte a les 16h al Teresa Maria Roca un trascendent partit contra el César Augusta aragonès. Les noies de Nicky Dedeu es troben amb 21 punts a només 1 de la salvació, i el rival del dissabte és un d’aquests equips amb 22 punts. Vine a animar les noies! Omplim el Roca!

Sènior B femení es vol mantenir líder a casa

Dissabte a les 12:45h al Teresa Maria Roca, el sènior B femení vol seguir amb la bona dinàmica de victòries i consolidar el seu lideratge de la 2a Catalana enfornt el FS Quart.

El juvenil aspira a seguir amb la ratxa a Can Barça

El Futsal Inlingua Mataró juvenil A visita la complicada pista del FC Barcelona, diumenge a les 12h, equip que està immers en un duel amb el Palma Futsal per guanyar la lliga. Els mataronins arriben en una excel·lent dinàmica, després de 7 victòries i 2 empats dels darrers 9 partits.

El Cadet A vol sumar tres punts en una setmana repleta de partits

Dijous a les 20:15h el Cadet A Sistelabel Mataró juga partit aplaçat contra el Blanesport i el dissabte a les 13:45h, al pavelló Teresa Maria Roca, un altre partit aplaçat enfront el CN Sabadell. Sis punts molt importants per col·locar-se en la zona superior de la classificació.

Back To Top