skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Futsal Mataró a Califòrnia (USA)

Futsal Mataró A Califòrnia (USA)

Del 15 al 28 de Juliol del 2019 el Futsal Mataró representat per 10 jugadors juvenils, familiars, varis entrenadors i el seu president Francesc Mas, varen viatjar a l’estat nord-americà de Califòrnia dins d’un nou acord de col·laboració amb Futsal Without Borders.

Els nostres representants varen desenvolupar diferents sessions i clínics per a clubs i jugadors locals, així com participar en el California Futsal International Cup 2019, on varen realitzar un gran torneig perdent solament amb l’equip campió a les semi-finals per ajustat 4-5.

Durant aquests 13 dies també es varen realitzar diferents partits amistosos contra club locals com el Lobos United FC o el Bay Area Club, amb victòries dels nostres jugadors.

També va haver-hi dies per poder realitzar turisme i visitar la meravellosa ciutat de San Francisco o el famós parc nacional de Yosemite.

Aquesta experiència obre la porta a futurs intercanvis i viatges per part del nostre club cap al continent nord-americà i rebre també equips i clubs del continent americà.

Back To Top