skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Final de lliga per tots els equips nacionals del club

Final De Lliga Per Tots Els Equips Nacionals Del Club

Aquest darrer cap de setmana el sènior A femení i el juvenil nacional jugaven la darrera jornada de lliga. Us informem a continuació dels resultats i cròniques:

Sènior A Femení Mutua Aliança

Fitxa Tècnica: Sara, Cayuela, Rius, Tortajada, Espinar, Aina, Cristina (1), Munné (1), Geraldine, Carlota (1), Ariadna (1) i Clàudia.

La temporada del sènior A femení es pot valorar amb una bona nota, assolida la permanència en la jornada anterior, després de no entrar classificat en la fase ascens per pocs punts, en un grup molt igualat. L’equip competirà per tercera temporada consecutiva en la 2a divisió nacional, amb la intenció d’aspirar a quotes més altes.

L’última jornada ens visitava el Torrent, equip que ja havia baixat de categoria però que tenia ganes de competir. Les mataronines ja salvades, podien quedar 4es classificades de la fase de permanència si guanyaven el partit. Als primers minuts el ritme va ser una mica baix, amb alguna ocasió local, però a la primera arribada visitant aconseguien fer el 0 a 1 superant a la portera per sota les cames. Al cap de pocs minuts, Carlota empatava el partit després d’un rebot en la finalització d’una falta indirecta. Semblava que les locals tenien dominat el partit, però a la segona arribada les de Torrent feien l’1 a 2. A partir d’aquí moltes ocasions fallades i no es mouria el marcador al descans.

L’inici de la 2a va ser millor, amb les mataronines tancant al rival i generant moltes ocasions, però sense encert, inclús fallant algun 2n pal a porta buida. Passaven als minuts i no arribava l’empat, fins que Ariadna Bosch amb un xut llunyà trencava la defensa visitant. Les locals van sortir de 5 per aconseguir la victòria, però va ser en una transició on Munne aconseguia el 3 a 2. A les acaballes del partit les visitants van intentar empatar amb el joc de 5, però Carlota va tancar el partit amb el 4 a 2 després de robar una pilota.

Juvenil Nacional Inlingua Mataró

Fitxa Tècnica: Urrea, Pau, Rillo (1), Jason, Ricard, Picco (1), Biel, Dídac (1), Axel i Ramajo.

El juvenil tanca una temporada atípica i sobretot irregular en quan a joc i resultats. En la primera fase l’equip dirigit per Aniol Saiz, Cristian Rodríguez i Oscar Páez, va arribar fins l’última jornada amb opcions de classificar-se per la fase campionats d’Espanya, però una derrota per 5-4 a Montcada va condemnar als mataronins a la fase permanència i va minvar la moral. En aquesta segona fase i amb moltes lesions, l’equip ha hagut de lluitar per assolir un any més aquesta màxima categoria nacional, i en són 8.

L’última jornada tocava viatjar fins a terres manresanes per jugar contra el Sant Vicentí, equip que ha acabat guanyant la lliga permanència. El partit no va tenir gaire ritme i intensistat i els mataronins sense cap convicció ni ofici es varen deixar anar. A la mitja part es perdia per 3-1 amb gol de Rillo, després d’una bona acció individual.

A la represa el partit va embogir en els minuts finals on el protagonista seria el local Joan Tarrias, autor d’un póker de gols, i de 4 en els darrers 9 minuts. Del 3-2, obre del pivot de Vilassar Dídac, passariem al 6-2 amb els 4 gols del Joan, i de penal Marc Picco faria el darrer 7-3 que tancaria el partit, i una temporada irregular en joc i resultats.

 

Back To Top