skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Festa grosssa a la Presentació Oficial dels equips del club 19-20

Festa Grosssa A La Presentació Oficial Dels Equips Del Club 19-20

El diumenge 24 de Novembre es va dur a terme la presentació oficial dels 35 equips del club, un acte solemne amb la presència de més de 600 espectadors, que varen omplir de gom a gom el pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor.

Aquest any l’acte va estar presentat per en Gerard Borrell, que va deleïtar els presents amb grans tocs d’humor i de diversió. Inicialment es varen visualitzar videos de quatre events molt importants de la passada temporada, el primer referent al projecte “Orgullosa” de la Federació Catalana de Futbol per promocionar i potenciar la pràctica del futbol sala femení. Tot seguit, el segon video sobre el projecte d’integració i inclusió Futsal Cirera, de la mà dels clubs Futsal Mataró i UD Cirera, guiats pels professionals de l’Hospital de Mataró i recolzats com a patrocinador oficial d’Aliança Mataró. El tercer video era el “Making-off de la Copa Catalunya”, realitzat per l’empresa MIC Grup Audiovisual, on el nostre sènior masculí va jugar les semi-finals contra el FC Barcelona. I el quart i últim sobre la primera expedició als EE.UU d’un equip del Futsal Mataró, visitant durant 15 dies California de la mà de Futsal Without Borders.

Un a un, varen començar a sortir tots els equips del club, començant pels 3 equips més petitons (Mini-prebenjamí A i B i Pre-benjamins), després els 3 benjamins i els 7 alevins (5 masculins i 2 femenins), els 6 infantils (5 masculins i 1 femení), els 5 cadets (4 masculins i 1 femení), els 6 juvenils (5 masculins i 1 femení) i els 5 sèniors (3 masculins i 2 femenins).

Tot seguit era el moment de 3 homenatges a ex-jugadors del club. El primer per David Peña i Nicolás Marrón per ser campions d’Europa sub-19 amb la selecció espanyola. El segon per Àlex Lluch que ha debutat amb partits oficials amb el primer equip del FC Barcelona guanyant la Supercopa d’Espanya. Als tres jugadors se’ls hi va fer entrega, per part dels membres de la Junta Directiva, dels ninos vestint la samarreta del club amb els seus números i ells ens varen donar les seves samarretes de campions d’Europa i del debut amb el Barça. I per acabar, pels tres jugadors de la casa que aquest any han fet més de 50 gols: Kira Méndez, Aran Abella i Dani Baño, així com la millor portera de la temporada, Mireia Neddermann.

Abans de finalitzar, era el moment dels parlaments. En primer lloc de la Regidora d’Esport de Mataró, Bea Delgado, en segon lloc de l’alcalde de Mataró David Bote i per acabar del president del club Francesc Mas. Tot seguit, Mireia Neddermann, va llegir el manifest de l’esport contra la violència envers les dones enmarcat en el programa dones i esport.

Per acabar la presentació tots els jugadors varen fer el ritual del club de la rotllana i el crit “Futsal Mataró”.

Back To Top