skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Exhibició i lideratge del Sènior B del Futsal Inlingua

Exhibició I Lideratge Del Sènior B Del Futsal Inlingua

El sènior B del Futsal Inlingua Mataró continua en ratxa i va sumar la cinquena victòria consecutiva superant a domicili al Castellterçol 2 a 11. Amb aquests tres punts l’equip dirigit per David Rivera es manté en primera posició amb dos punts més que el segon classificat, el Ràpid Santa Coloma i 5 més que el tercer, el Manlleu. Destacar que només els dos primers classificats pugen a Divisió d’Honor Catalana.

El partit va tenir molt poca història, ja que al minut 10’ de joc els mataronins ja guanyaven 0 a 4 i al descans el resultat era de 2 a 8. A la represa els vermells van afluixar el ritme  davant un rival de la zona baixa que lluita per no baixar.

Esmentar que Dani Baño va fer tres gols i ja en suma 34 sent el màxim golejador de la categoria amb set gols d’avantatge. Aquest cap de setmana l’equip rebrà a casa la visita del cuer, per tant tot fa pensar que el conjunt mataroní continuarà encapçalant la classificació una setmana més.

CASTELLTERÇOL – SÈNIOR B 2-11

FUTSAL: Adrià Lara, Arnau López (1), Alagi Kambon, Mamadou Ceesay (1), Dani Baño (3), Pau Bassa, Joel Ciscar (2), Pablo Fernández (2), Xavi Villarin (2), Nicki Dedeu, Pol Novo.

Back To Top