skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Els sèniors femenins i masculins segueixen competint

Els Sèniors Femenins I Masculins Segueixen Competint

Aquest cap de setmana 10 i 11 d’Octubre els 2 sèniors masculins varen tenir partits exigents, el sènior A Aliança Mataró rebia el FC Barcelona B en un partit emotiu, mentrestant el sènior B Avícola Vinyals seguia imbatut en la 3a divisió. Per altra banda, arribaria la primera victòria en lliga del sènior B femení Gestoria Luis, així com la victòrial del sènior A femení en partit amistós enfront el Ripollet FS.

Sènior A femení Aliança Mataró

El dijous al Teresa Maria Roca el sènior A femení disputada un partit amistós de pretemporada enfront el FS Ripollet, equip també de la 2a divisió. Les mataronines varen sortir molt i molt endollades i en pocs minuts es col·locaven 2-0. El partit seguia amb una gran efectivitat local fins arribar al 4-0. Semblava que seria un partit plàcid però res de res, les visitants varen apretar de valent i van retallar distàncies fins al final 4-2.

Sènior B femení Gestoria Luis

Després de l’ensopegada en la primera jornada de lliga a casa enfront el CFS Palau-i-Solità, arribaria la primera victòria fora de casa per 2 gols a 5, a la pista del CFS Glòries. Són els tres primers punts del filial femení a la 1a Divisió Catalana, on fa uns anys militava el nostre primer equip. El projecte es comença a consolidar, amb la unió feta amb l’Arenys de Mar, per potenciar encara més aquest equip amb jugadores i un cos tècnic potent.

Sènior A Aliança Mataró

El primer equip masculí disputava un dur partit de pretemporada enfront el FC Barcelona B, equip que milita a la 2a divisió nacional i que està format per 4 jugadors sortits de la nostra base (Alex Lluch, Nico Marrón, Marc Campàs i David Peña), un partit especial.

Abans de l’inici del partit es va dur a terme dos homenatges especials, el primer per la marxa de Pol Novo a Itàlia, i el segon per la retirada del porter Paquito Parés, que s’incorpora al cos tècnic.

La primera part va estar marcada primer per una igualtat molt gran, amb moltíssima intensitat a pista i amb grans aturades dels dos porter, i segon per les interrupcions provocades per les goteres i talls de llum. Finalment el partit va poder continuar però jugant a pista lateral i no central. El resultat final va ser de 0 gols a 4, on els barcelonistes varen demostrar la seva superioritat sobretot en els metres finals.

La setmana vinent últim partit de pretemporada a casa, dissabte a les 18h, enfront el potent Martorell FS.

Sènior B Avícola Vinyals

El filial mataroní disputava dissabte a la tarda el seu segon partit de lliga a la dura 3a divisió enfront l’altre filial de la categoria, La Unión Sta Coloma B. El conjunt mataroní sumaria tres punts vitals per seguir optant a la zona alta de la classificació. La primera part veuríem un sol gol de Victor Galera (0-1). A la segona en canvi molta igualtat en el partit i molta intensitat i targetes grogues pels locals. L’1-1 arribaria en el 24 però tot seguit, novament Victor Galera faria el 1-2 en el marcador. Després en el 32 Gerard Mas faria el 1-3 i en superioritat numèrica per expulsió local, Marc Vinyals faria en el 35 el 1-4. Ja volcats amb porter jugador els locals retallarien distàncies amb el 2-4 en l’últim minut de partit.

Tres punts més pels joves jugadors mataronins. La setmana vinent tenen descans en lliga.

Back To Top