skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Avícola Vinyals Mataró puja a Tercera Nacional

El Futsal Avícola Vinyals Mataró Puja A Tercera Nacional

El sènior B Masculí del club assoleix una fita històrica per a l’entitat, l’ascens a Tercera Nacional. Ahir 27 de maig la junta directiva de la FCF va acordar la resolució final de la temporada 2019-20 i va donar com a vàlids els ascensos que venen donats al Pla de Competició.

L’equip patrocinat per Avícola Vinyals era el líder de la categoria Divisió d’Honor Grup 1, amb 41 punts el millor coeficient entre tots els tres grups, i havia realitzat fins al moment de l’aturada una gran competició. El balanç dels setze encontres disputats, ha estat de tretze victòries, dos empats i una derrota. Rubí Fs ha estat el segon classificat, i Montcada i Sant Cugat han ocupat la tercera i quarta posició. Destacar que a aquests dos equips ja se’ls va guanyar a ambdues voltes, en un calendari que havia estat exigent desde el primer dia. Cal esmentar, per mesurar el repte aconseguit, que el nostre sènior A ha jugat 10 anys a 3a Divisió Nacional i solament dos cops ha assolit l’ascens a 2a divisió B, on ha jugat cinc temporades.

El cos tècnic ha estat format per l’entrenador David Rivera i els ajudants Carles López com a delegat i Albert Cumplido com a encarregat de material. La plantilla ha estat formada íntegrament per jugadors sorgits de la base excepte en un cas. A la porteria els tres de la casa Adrià Lara, Amar Ceesay i Pau Bassa, acompanyats pels jugadors Albert Garrido, Álvaro López, Borja Bou, Dani Baño, Gerard Mas, Guillem Serra, Jordi Peralta, Marc Vinyals, Mateu Batista, Pablo Fernández, Pol Costa, i Víctor Galera. Durant la temporada dos porters i dos jugadors del juvenil nacional han ajudat a l’equip en una o dos ocasions.

La temporada vinent al Roca es reviuran encontres amb els clubs nacionals de El Maresme i es viurà un derbi de la ciutat. El club donarà continuitat al projecte del sènior B amb un planter format per jugadors del club molt joves i amb projecció.
Amb aquest ascens ja són quatre els equips de l’entitat que competiran a categories nacionals.

Back To Top