skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El sènior A femení Aliança Mataró compleix l’objectiu a 2a divisió

El Sènior A Femení Aliança Mataró Compleix L’objectiu A 2a Divisió

El sènior Aliança Mataró femení aconsegueix mantenir la categoria de la 2a divisió estatal i la temporada vinent podrà lluitar per consolidar-se a la categoria de plata.

La RFEF, el passat dimarts 12 de Maig, va comunicar oficialment que totes les lligues es donaven per finalitzades i no hi hauria descensos, tot i que l’equip a la jornada 22 es trobava en la 13a posició amb 24 punts i a dos del descens.

Les noies dirigides pel cos tècnic format per Nicky Dedeu, Pablo Fernández i Marta Cuquet, han fet una temporada molt bona de menys a més. De la jornada 1 fins la 19 es trobaven sempre lluitant en llocs de descens, però després d’iniciar una segona volta excel·lent amb 10 punts en 7 partits, es varen col·locar fora del descens i fins l’aturada pel Covid-19 ja no van tornar a entrar.

L’adaptació a la categoria va ser dura, amb un planter jove i amb quasi bé totes les jugadores de la casa, fins a 9 jugadores de la base han participat durant l’any, competir la Segona Divisió era un repte en majúscules per totes. L’equip competia bé els partits però s’escapaven punts per petits detalls, alguns cops per diferències físiques i d’altres per manca d’efectivitat cara a porteria. El joc era bo i vistós, però faltava fer mal al rival. La primera volta s’acabava amb 14 punts en 15 jornades, en zona de descens i a dos punts de la salvació. La segona volta va ser completament diferent, les noies mataronines van millorar molt en efectivitat i agressivitat, fent un pas endavant, i assolint resultats molt bons contra rivals molt superiors. 10 punts en 7 jornades col·locaven a l’equip patrocinat per Aliança Mataró, sempre al costat de l’esport femení, fora del descens.

El club vol donar continuïtat al projecte a Segona Divisió, per consolidar l’equip i fer un pas endavant, basant-se en la forta estructura de la base femenina, un projecte iniciat fa molts anys i on aquest any s’han assolit un objectius classificatoris molt importants en els 7 equips. El sènior B femení campiones a 2a divisió catalana, el juvenil divisió d’honor en 5a posició, el cadet en 3a posició en el seu grup, infantil 2a posició en el seu grup i l’aleví en el sue grup.

*Classificació final a la joranda 22 després aturada Covid-19

 

 

Back To Top