skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El projecte femení segueix creixent i consolidant-se

El Projecte Femení Segueix Creixent I Consolidant-se

L’any 2004 el Futsal Mataró va iniciar el projecte femení amb la il·lusió de consolidar-lo a Mataró i El Maresme. Potenciant la diferenciació entre nois i noies, i cercant la millor manera de poder implicar a tothom en el projecte.

15 anys més tard, ens enorgulleix veure com a través de les diferents accions realitzades pel club i potenciades per la Federació Catalana de Futbol, més de 60 noies practiquen el futbol sala a la nostra entitat.

Sènior Aliança Mataró a 2a divisió nacional

Les noies dirigides per Nicky Dedeu i Pablo Fernández, van assolir la temporada passada l’ascens a 2a Divisió Nacional, i aquesta temporada estan lluitant per mantenir-se en la categoria de plata. La quasi totalitat de la plantilla està formada per noies sortides del projecte de la base, actualment l’equip ha assolit una bona dinàmica de resultats a base d’esforç, implicació i bon treball.

*Fotografia de les noies amb la campanya “T’ho estàs perdent” per potenciar la visibilitat de l’esport femení

Per altra banda, el sènior B femení competeix a la 2a divisió catalana, amb l’objectiu d’assolir l’ascens a 1a, i poder donar sortida a les noies juvenils que no competeixen a 2a Divisió.

El Juvenil Feimat Mataró lluita per consolidar-se a la categoria

El juvenil femení del club lluita per consolidar-se a les posicions capdavanteres, preparant les noies per tal de poder fer el salt al sènior de 2a Divisió o al sènior B femení. Amb una plantilla formada per 10 jugadores, tot i que, dues d’elles sovint entrenen i juguen a 2a Divisió (Sara Cayuela i Geraldine Gama).

El Cadet Feimat Mataró femení immers en la lluita per la lliga

El nostre cadet femení està dirigit per Cristina i Aldana, jugadores sèniors del club, i format per moltes jugadores provinents de l’infantil d’anys anteriors, està actualment lluitant per places del playoff i lluitant per la lliga. Habitualment l’equip es reforça amb el talent del nostre infantil femení.

Infantil Sistelabel Mataró femení segueix amb el seu creixement esportiu

L’equip dirigit per Gerard Artigas segueix creixent i millorant setmana rere setmana, lluitant per les posicions capdavanteres de la categoria que donen accés al playoff final de la lliga. L’equip està format per 10 jugadores infantils i amb els reforços de les alevines.

Aleví femení Goes Travel Mataró lidera la categoria amb una gran generació

L’aleví femení A, format per 8 jugadores i dirigides per Maria Rius i Aniol Sáiz, lidera la categoria aleví femení i aspira a convertir-se en l’equip referent de Catalunya. Aquesta categoria està formada per 14 clubs.

Per altra banda, l’aleví femení B competeix els jocs escolars de Mataró, en la primera lliga exclusivament femenina, amb l’objectiu d’anar introduint les noies en el nostre esport i preparar-les pel salt a la competició federada.

Back To Top