skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Mataró amb 4 equips a nacional

El Futsal Mataró Amb 4 Equips A Nacional

Després que el passat 27 de maig la junta directiva de la FCF va acordar la resolució final de la temporada 2019-20 i va donar com a vàlids els ascensos que venen donats al Pla de Competició, el club va assolir una fita històrica, 4 equips a categoria nacional.

Els equips són el Futsal Aliança sènior femení a 2a Divisió Nacional, el sènior A masculí a 2a Divisió B i el Futsal Inlingua juvenil a Divisió d’Honor, la propera temporada s’unirà el Futsal Avícola Vinyals sènior B masculí a 3a Divisió. Aquesta històrica fita ens converteix en l’únic club de Catalunya amb 4 equips competint a categories nacionals, donant més valor i consolidant el projecte esportiu de l’entitat, que actualment consta de 35 equips i 400 esportistes.

Futsal Aliança sènior femení

Disputarà la seva segona temporada a 2a Divisió Nacional, amb una plantilla repleta de jugadores formades a la base i que cada any segueixen creixent per tal de consolidar-se a la categoria de plata espanyola.

Futsal Aliança sènior A masculí

Immers encara en aquest mes de Juliol en el playoff d’ascens a 2a Divisió Nacional, l’equip ha completat aquesta temporada la seva 5a participació a la 2a Divisió B Nacional, assolint un sub-campionat de lliga i consolidant-se com un dels equips més competitius de Catalunya.

Futsal Avícola Vinyals sènior B masculí

El filial masculí porta una trajectòria ascendent en els darrers 5 anys, assolint els dos últims ascensos de forma consecutiva i com a primers classificats, convertint-se en nou equip de 3a Nacional, després de liderar amb fermesa la Divisió D’Honor Catalana. L’equip està format per jugadors del planter, joves i amb una projecció molt gran. Aquests jugadors podran gaudir l’oportunitat d’enfrontar-se a equips històrics catalans i de El Maresme.

Futsal Inlingua Mataró juvenil

L’equip representatiu de la base del club s’ha consolidat dins de la màxima categoria juvenil nacional i una temporada més, lluitarà per seguir formant jugadors pels sèniors del club. L’actual sènior A i B masculins tenen prop de 20 jugadors que han sortit d’aquest juvenil nacional, essent la pedra angular del projecte.

 

Back To Top