skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Marlex Mataró cau amb honors a la Copa del Rei

El Futsal Marlex Mataró Cau Amb Honors A La Copa Del Rei

L’equip de Sito Rivera ha portat el duel de la 3a ronda de la Copa del Rei als penals,  davant un equip d’una categoria superior

El Futsal Marlex Mataró ha portat al límit el Sala 5 Martorell, però s’ha quedat a les portes de jugar, per segon cop a la història, la ronda de 16ens de final de la Copa del Rei de futbol sala.

Davant un equip de la 2a divisió, el Futsal Marlex Mataró ha tingut les seves opcions, en un duel que ha tingut de tot.

El Sala Martorell, de la 2a divisió, una categoria per sobre dels mataronins i situat a la tercera plaça de Plata, tenia el partit controlat a la mitja part. Anava als vestidors amb un còmode 0 a 2.

L’equip de Sito Rivera aconseguia superar el porter rival a l’inici de la 2a meitat. Tot i l’1 a 2, el Martorell aconseguiria tornar a la diferència de 2 gols al marcador. Però el Futsal Marlex Mataró, lluny de deixar escapar el partit, s’hi reenganxava. Primer amb el 2 a 3 i després empatant el partit. Jugar de 5 havia tingut recompensa.

Amb l’empat a 3 i amb 5 minuts per davant, el Futsal Marlex Mataró seguia dominant el joc, i amb Pipa com a principal protagonista de les millors ocasions. L’empat a 3 no es desfeia, i el duel marxava a la pròrroga. 2 parts de 3 minuts, amb moltes menys accions de perill, i amb els dos equips evitant cometre qualsevol errada. Però tot i així, encara es veurien dos gols més. El que semblava definitiu 3 a 4, del Martorell a 15 segons pel final, semblava eliminar el Futsal de la competició del KO. Però sobre la botzina el Futsal Marlex Mataró aconseguia la gesta i Pipa feia el 4 a 4 i enviava el partit als penals.

Uns penals on el Futsal va haver d’anar a remolc, cedint al final per 2 a 4. Un duel d’alçada, en una eliminatòria de nivell.

Back To Top