skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Yoel i Lluc, convocats per la SUB-19

Yoel I Lluc, Convocats Per La SUB-19
CE Futsal

La Federació Catalana ha convocat dos jugadors del Juvenil A al pròxim entrebnament de la selecció catalana sub19: Yoel Melchor i Lluc Parera. L’entrenament preparatori per la fase prèvia del Campionat Estatal, tindrà lloc diumenge vinent 21 de novembre amb la participació de 15 jugadors. L’hora de la convocatòria és les 17.30h i el lloc al pavelló El Castell (av. del Castell, s/n) d’Esparreguera. Enhorabona!!

Yoel Melchor, format al Futsal Mataró i que compleix la seva tercera temporada en categoria Juvenil, ja ha participat amb anterioritat als campionats estatals, concretament en categoria Sub-13, Sub-15 i Sub-18, on la temporada passada va disputar la fase final a Melilla, acabant en tercera posició.

Lluc Parera, suma ja tres temporades a l’entitat, on va arribar provinent del FC Barcelona, club amb el que va assolir un campionat de Catalunya, dos campionats de Copa Catalunya i un subcampionat estatal. El bon paper realitzat la temporada passada on va compaginar l’equip Cadet amb el Juvenil, assolint el campionat de lliga, l’ascens i el subcampionat de Copa Catalunya, el va portar per primer cop a disputar el campionat estatal de seleccions sub-15, on Catalunya va acabar en quarta posició. Aquesta temporada enceta la seva etapa en categoria Juvenil i ha vist recompensat el gran inici de campionat amb el seu equip essent convocat amb la Selecció Catalana.

Back To Top