skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El juvenil femení millor equip juvenil de Mataró

El Juvenil Femení Millor Equip Juvenil De Mataró

Divendres passat al Teatre Monumental es va celebrar la Nit de l’Esport,  la cita per excel·lència de l’esport mataroní.  La vetllada és la trobada anual per homenatjar i reconèixer els èxits d’esportistes, tècnics, àrbitres, escoles, clubs, entitats i periodistes relacionats amb el món de l’esport mataroní. .

Com en les darreres edicions el Futsal Mataró hi va estar present, enguany el club ha obtingut dos guardons,  el juvenil femení del Futsal Construccions 9 Team Mataró va ser escollit millor equip en categoria juvenil, mentre l’infantil A del Futsal Sistelabel Mataró va rebre un guardó de finalista en la categoria millor equip infantil. A més el sènior A del Futsal Aliança Mataró va rebre una Menció Especial pel campionat de lliga de Tercera Divisió Estatal i l’ascens a 2a B.MÈRITS

JUVENIL FEMENÍ (Futsal Construccions 9Team Mataró)

Campió de Catalunya

Quart lloc al Campionat  d’Espanya

Quarts de final de Copa Catalunya

Plantilla: Glòria Salido, Sara Cayuela, Meritxell Ribas, Sandra Ballesteros, Geraldin Gama, Irene Garcia, Cristina Vázquez, Sara Carbonell, Sofia Morante i Patrícia Barrera.

Cos tècnic: Carol Codina (Entrenadora), Jordi Pitarch Requena (Segon entrenador) Alexis Herraiz (Delegat).
INFANTIL  A (Futsal Sistelabel Mataró)

5è Classificat de Divisió d’Honor Infantil

Semifinals de Copa Catalunya

Platilla: Adrià López, Arnau Graupera, Pere Corbera, Aleix Abajo, Natnael Lozano, Juan Casas, Pablo Morante, Xavier López, Alex Calle, Axel Gracia, Ricard Roca, Marc Soles.


Cos tècnic: Nicki Dedeu (entrenador), Joel Ciscar (segon entrenador).
SÈNIOR A (Futsal Aliança Mataró)

Campió de Tercera Divisió Estatal i Ascens a 2a B

Plantilla: Paquito Parés, Amar Ceesay, Pol Novo, Abdyck Gómez, Cristian Sevilla, Carlos Villarin, Cristian Villarin, Oriol López, Alejandro Medina, Marc Caballeria, Miki Rodríguez, Azhr Chiheb, Marcel Catà, Eric Izquierdo.

Cos tècnic: Albert Sabaté (Entrenador), Jordi Dalmau ( segon entrenador) i Dani González (delegat).

 


 

 

 

Back To Top