skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Juvenil C continua líder invicte

El Juvenil C Continua Líder Invicte

El Juvenil C del Futsal Carnisseria Juanjo Mataró una setmana més continua líder invicte del grup 1 de la Tercera Catalana i és l’únic equip de la categoria que encara no coneix la derrota. Aquest passat cap de setmana el conjunt entrenat per Israel David va empatar 3 a 3 amb el Vic, un rival directe pel títol i l’ascens que té els mateixos punts que els mataronins.

Ara aquesta setmana hi ha descans i el juvenil C no tornarà a competir fins el cap de setmana del 2 i 3 de febrer quan comenci la segona volta a la pista del Parets, un equip de mitja taula. Després d’aquesta gran primera volta, l’equip ha acabat amb cinc punts d’avantatge sobre el tercer classificat, mentre que el quart classificat ja es troba a 9 punts. Ara en el segon tram del campionat serà important mantenir aquesta dinàmica positiva per assolir l’ascens a 2a Catalana i lluitar pel títol fins al final.

Plantilla: Carles Banchs, Sergi Colomer, Martí Xicola, Oriol Xicola, Marc Ferrer, Marc Marmi, Randy Martínez, Alex Olmo, Awel Sellarès, Elies Vallina. Israel David Pacheco (entrenador).

Back To Top