skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Inlingua millor equip a La NIt de l’Esport

El Futsal Inlingua Millor Equip A La NIt De L’Esport

Divendres passat al Teatre Monumental es va celebrar la 64a Nit de l’Esport,  la cita per excel·lència de l’esport mataroní.  La vetllada és la trobada anual per homenatjar i reconèixer els èxits d’esportistes, tècnics, àrbitres, escoles, clubs, entitats i periodistes relacionats amb el món de l’esport mataroní.

Com en les darreres edicions el Futsal Mataró hi va estar present, enguany el club ha obtingut 2 guardons i dues mencions,  el juvenil A del Futsal Inlingua Mataró va ser escollit millor equip en categoria juvenil, mentre el cadet A del Futsal Gestoria Luis Mataró va rebre un guardó de finalista en la categoria millor equip cadet. En categoria individual van obtenir un guardó de finalista Joan Sitjar que jugava al nostre infantil la temporada passada i és un del millors freestylers del panorama català i David Peña que militava al juvenil, aquest últim no va poder assistir a la gala perquè es trobava competint amb la selecció estatal sub 19 i en el seu lloc va pujar a l’escenari a rebre el diploma el capità del juvenil de la temporada passada Joel Císcar.

 

 

MÈRITS

CADET A FUTSAL GESTORIA LUIS MATARÓ

Desè classificat a la Divisió d’Honor Cadet

Quarts de final de Copa Catalunya

Plantilla: Josep Caso Roso, Oriol Urrea Vacas, Mamadou Toure, Martí Solà Carrasco, Natnael Lozano Salo, Aiman Joukh Rahali, Ricard Hernandez Capellas, Raul Cortijo Llorente, Juan Casas Mora, Garvin Bartley Marong, Pau Abante Viader, Aleix Abajo Casado, Aaron Castillo Lara.

Cos tècnic: Gerard Artigas Torrent (entrenador) i Aniol Sáiz Piqueras (segon entrenador).

 

 

JUVENIL A FUTSAL INLINGUA MATARÓ

Subcampió Divisió d’Honor Juvenil Nacional

Quarts de final Copa Catalunya

Plantilla: Pau Bassa Cuquet, Marc Campàs Rigat, Llibert Canal Julià, Joel Císcar Piñol, Pol Costa Barba, Pablo Fernández Ortiz, Victor Galera Rodríguez, Adrià Lara Gómez, David Peña Romero, Alagi Kambon Toure, Mateu Batista Planas, Juan Matias Chacón Lazcano, Gerard Mas Ródenas, Marc Vinyals Ylla Català, Carles Luis Cristofol, Jordi Peralta García.

Cos tècnic: David Rivera i Mora (entrenador), Nicki Dedeu Van Den Berg (segon entrenador) i Carlos Galera Martínez (delegat).

 

DAVID PEÑA ROMERO (FUTSAL INLINGUA MATARÓ)

Campió d’Espanya sub 19 campionat de seleccions amb Catalunya

Subcampió Divisió d’Honor Juvenil Nacional

Quarts de final de Copa Catalunya

 

 

JOAN SITJAR HERNANDEZ (FUTSAL SISTELABEL MATARÓ)

Novè classificat Divisió d’Honor Infantil

Top 12 Estatal Football Freestyler

Top 6 Català Football Freestyler

 

Back To Top