skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Dues nominacions i una menció a la Nit de l’Esport

Dues Nominacions I Una Menció A La Nit De L’Esport

La cita per excel·lència de l’esport mataroní, la Nit de l’Esport, se celebrarà aquest proper divendres 6 d’abril a les 20 h al Teatre Monumental. La vetllada és la trobada anual per homenatjar i reconèixer els èxits d’esportistes, tècnics, àrbitres, escoles, clubs, entitats i periodistes relacionats amb el món de l’esport mataroní. La 63a Nit de l’Esport aquest any girarà entorn a l’esport i el cinema. L’acte, que aquest any arriba a la 63a edició, estarà presidit per l’alcalde, David Bote, i l’acompanyaran la regidora d’Esports, Marisa Merchán; el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier; i el coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

Com en les darreres edicions el Futsal Mataró hi serà present, enguany el club ha obtingut dues nominacions, l’infantil A del Futsal  Sistelabel Mataró que està nominat en la categoria de millor equip infantil, i el juvenil femení del Futsal Construccions 9 Team Mataró que està nominat en la categoria de millor equip juvenil. A més el sènior A del Futsal Aliança Mataró rebrà Menció Especial pel campionat de lliga de Tercera Divisió Estatal i l’ascens a 2a B.

MÈRITS

JUVENIL FEMENÍ (Futsal Construccions 9Team Mataró)

Campió de Catalunya

Quart lloc al Campionat  d’Espanya

Quarts de final de Copa Catalunya

Plantilla: Glòria Salido, Sara Cayuela, Meritxell Ribas, Sandra Ballesteros, Geraldin Gama, Irene Garcia, Cristina Vázquez, Sara Carbonell, Sofia Morante i Patrícia Barrera.

Cos tècnic: Carol Codina (Entrenadora), Jordi Pitarch Requena (Segon entrenador) Alexis Herraiz (Delegat).INFANTIL  A (Futsal Sistelabel Mataró)

5è Classificat de Divisió d’Honor Infantil

Semifinals de Copa Catalunya

Platilla: Adrià López, Arnau Graupera, Pere Corbera, Aleix Abajo, Natnael Lozano, Juan Casas, Pablo Morante, Xavier López, Alex Calle, Axel Gracia, Ricard Roca, Marc Soles.


Cos tècnic: Nicki Dedeu (entrenador), Joel Ciscar (segon entrenador).

 


SÈNIOR A (Futsal Aliança Mataró)

Campió de Tercera Divisió Estatal i Ascens a 2a B

Plantilla: Paquito Parés, Amar Ceesay, Pol Novo, Abdyck Gómez, Cristian Sevilla, Carlos Villarin, Cristian Villarin, Oriol López, Alejandro Medina, Marc Caballeria, Miki Rodríguez, Azhr Chiheb, Marcel Catà, Eric Izquierdo.

Cos tècnic: Albert Sabaté (Entrenador), Jordi Dalmau ( segon entrenador) i Dani González (delegat).