skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

David Peña i Nicolas Marrón al Pre-Europeu sub 19

David Peña I Nicolas Marrón Al Pre-Europeu Sub 19

David Peña Romero i Nicolás Marron Bleda, jugadors formats al planter del CE Futsal Mataró i ara a les files del FC Barcelona, han entrat a la llista definitiva de la selecció espanyola sub 19 que disputarà a finals de mes a Geòrgia la fase prèvia de l’Europeu de seleccions.

La fase prèvia es disputarà a Tiflis, capital de Geòrgia del 24 al 27 de març i allà el combinat espanyol buscarà el bitllet per la fase final davant l’amfitrió Georgia Hongria i Turquia. D’aquesta fase prèvia només el primer classificat jugarà la fase final de l’Europeu que es celebrarà el proper mes de setembre a Letònia.

L’expedició estatal abans de viatjar el 21 de març cap a Geòrgia disputarà dos amistosos a Jaén davant la potent Portugal els dies 19 i 20 de maig.

Amb David Peña i Nicolas Marron ja són quatre els jugadors formats al planter que han jugat amb la selecció espanyola sub-19 després que en el seu dia ho fessin al club, Oriol Miquel (FS Noia) i Àlex Lluch (FC Barcelona).

Des del club volem felicitar al David i al Nico, i expressar la nostra immensa alegria i satisfacció per veure com jugadors formats a la nostra base arriben al màxim nivell disputant Europeus del nostre esport.

Recordar que en David va arribar en edat infantil al club provinent del futbol 11 del CE Mataró i va estar fins la temporada passada cinc temporades al club i en Nico va arribar del Atlètic Premià de futbol sala i va defensar els nostres colors durant dues temporades una de infantil i una de cadet.

Back To Top