skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Aliança Mataró, nou patrocinador del primer equip del Club Esportiu Futsal Mataró

Aliança Mataró, Nou Patrocinador Del Primer Equip Del Club Esportiu Futsal Mataró
La nova camiseta del Futsal Aliança Mataró

Amb prop de cent quaranta jugadors i jugadores i catorze equips, el club es consolida en l’any del seu desè aniversari amb un nou patrocinador. Aliança Mataró, una històrica i centenària entitat de Mataró, és el nou patrocinador del primer equip del Club Esportiu Futsal Mataró que milita enguany a Primera Estatal “A”.

L’equip es passa a denominar Futsal Aliança Mataró i el club consolida la seva base, des d’escola fins a Juvenils, que aporta anualment diversos jugadors i jugadores a les diferents seleccions catalanes de futbol sala. Cal esmentar que cinc dels seus catorze equips de Base competeixen a la màxima categoria catalana, tres masculins i dos femenins.

El president d’Aliança Mataró, Manel Puigvert, i el president del Club Esportiu Futsal Mataró, David Rivera, han rubricat l’acord de patrocini aquest dilluns 29 de novembre a la seu de l’entitat Aliança Mataró. Després de firmar l’acord i de mostrar la nova samarreta que lluirà a partir d’ara el primer equip del Futsal Aliança Mataró, el president de La Nova Aliança, ha volgut deixar clar que “per nosaltres el binomi salut i esport sempre ha anat molt unit”.

Aquest acord de patrocini, ha afirmat Puigvert, està en la línea de servei a les entitats i clubs mataronins que sempre ha dut a terme l’entitat mutual. Finalment, Puigvert ha desitjat els millors èxits esportius al club i sobretot ha volgut ressaltar la capacitat de l’esport en una societat canviant com la d’avui per contribuir a fer persones amb valors i obertes a treballar en equip.

A continuació, el president del Futsal Mataró, David Rivera, ha agraït al nou patrocinador “la generositat i la valentia de creure en l’esport com a motor de progrés i de cohesió social”. Segons Rivera, “l’acord és un pas molt valuós per a la consolidació del club, ara que ha complert deu anys, per la qual cosa hem acordat que a partir d’ara prengui el nom Futsal Aliança Mataró”.

Rivera ha explicat que el club promou els valors de la cooperació, la solidaritat i la competitivitat “volem col•laborar a fer dels nois i noies persones responsables que aprenguin a treballar en equip sense que això signifiqui renunciar a guanyar. La societat d’avui, la que hauran de viure els nostres fills i filles és solidària i competitiva a l’hora”.

Back To Top