skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

EL CE FUTSAL MARLEX TORNA A GUANYAR AL ROCA

EL CE FUTSAL MARLEX TORNA A GUANYAR AL ROCA

Partit corresponent a la 4 jornada de la 2a divisió B, disputat al Pavelló Teresa Maria Roca.

Victòria important del sènior Marlex Mataró, que torna a sumar de tres a casa en un partit que s’ha complicat amb un gol matiner dels visitants. El conjunt d’il·licita ha entrat al matx de la millor manera possible amb un golàs de Paco Morillas, a partir d’una contra després d’una pèrdua en un servei de banda.

Tot i això, el conjunt de Sito Rivera ha continuat generant ocasions i finalment, també d’un servei de banda, ha arribat el gol del de sempre, ‘Pipagol‘ per empatar abans del descans.

Després del pas per vestidors, els mataronins han aprofitat per prémer l’accelerador i sacsejar el partit, però les ocasions no han parat de trobar-se amb el mateix protagonista, Aaron Garcia, que ha sigut l’home del partit del conjunt visitant. No ha sigut fins que Uri Lupi ha trobat a Pano amb una enorme passada i la devolució d’aquest, que ha conduït fins a la frontal de l’àrea per acabar rematant a gol i donar la volta al matx.

Els locals s’havien reendollat i no tardarien a marcar el tercer en una espectacular jugada individual, d’un altra vegada, Uri Lupi per posar el 3-1 i donar tranquil·litat. A les acaballes del partit, una pilota llarga d’Isaac ha acabat en un rebot que Alex Medina caçava dins l’àrea per posar el 4-1 definitiu i deixar els tres punts a casa.

📸 Alex Martinez

#maideixisdelluitar 🔴🔴

Back To Top