skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

EL CADET CARTONAJES PANS ÉS SUBCAMPIÓ DEL MÓN

No va poder ser. El Cadet Cartonajes Pans femení va caure a la final de la World Futsal Cup per 1 a 2 davant el Sports E Cia brasiler. La ciutat esportiva de Blanes presentava una gran imatge per presenciar la gran final. La mobilització mataronina va ser impressionant amb pràcticament 200 aficionats i aficionats vermells que van donar suport al nostre equip.

El partit va començar amb uns 10 primers minuts de domini capgròs, valentes, van pressionar a tota la pista i van aconseguir l’1-0 amb una gran passada de Mar i una definició meravellosa de Kira. Quant la primera part estava arribant al seu final, un ràpid contraatac brasiler va suposar l’1-1 al marcador.

Només començar la segona part, en una jugada estranya en un rebot fortuït que van finalitzar amb gol posant en avantatge a l’equip brasiler. Des d’aquest moment, es va veure un partit més trencat on les forces també van començar a fallar. Als darrers minuts l’equip va optar pel joc de 5 generant força perill, però novament la pilota no va entrar i el marcador no es va moure.

Malgrat que el resultat, ahir es va veure un equip mataroní jove capaç de competir-ho tot i que amb el pas de les setmanes i els mesos continuarà creixent. Tot això acompanyat d’una afició increïble que va donar suport incondicional a les nostres.

Hi hem arribat per primera vegada a la història i tornarem per intentar-ho de nou.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

PATROCINADORS
I COL·LABORADORS

Back To Top