skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

DIUMENGE 12 DE MARÇ A LES 10H CELEBREM EL DIA DEL CLUB

El proper Diumenge 12 març a les 10:00 h tindrà lloc en el poliesportiu Teresa Maria Roca i Vallmajor la celebració del dia del club amb tots els equips de la temporada 2022-23, a més, d’una botifarrada i jocs populars i d’habilitat per a tota la família a càrrec de JUGUIPOP a la plaça del voluntariat.

Us volem convocar a tots a aquest gran esdeveniment i per aquest motiu sol·licitem a tots els jugadors i jugadores dels 36 equips del club estiguin a les 9:30 h als vestidors. Necessitem que els jugadors i jugadores vinguin vestits amb la roba de partit:

  • Primera samarreta vermella
  • Pantalons de jugar
  • Mitgetes de jugar

Durant el dia del club es realitzaran diferents espectacles així com visualitzarem vídeos de exentrenadors i jugadors del club. També us animem a participar en el gran sorteig que durem a terme de diferents productes dels nostres col·laboradors.

Per una altra banda, durant la setmana estem realitzant totes les fotografies d’equips i de jugadors/es individuals, amb l’objectiu que tots els pares i mares puguin adquirir el pack corresponent que tindrà un preu de 20€

US ESPEREM A TOTS I TOTES!!!!!!

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

PATROCINADORS
I COL·LABORADORS

Back To Top