skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Comiat Albert Sabaté “Sabas”

Comiat Albert Sabaté “Sabas”

El Club Esportiu Futsal Mataró comunica que l’Albert Sabaté Armengol (“Sabas”), actual entrenador del primer equip i Coordinador Esportiu del club, no seguirà als seus càrrecs la temporada vinent, de mutu acord hem decidit fer-ho públic.

L’Albert després de 15 anys al club ha decidit prendre un camí professional dins del futbol sala separat del Futsal. La seva vida a l’entitat va començar l’any 2005, va ser jugador del sènior masculí durant cinc temporades, ha estat entrenador del sènior masculí en dues etapes diferents, la primera durant tres anys acompanyat d’en Gerard Artigas i l’actual etapa que complirà les quatre temporades i mitja.

En Sabas ha dirigit equips de la base, i durant els darrers anys ha estat coordinador esportiu, guiant i formant, als entrenadors/es de la pedrera mataronina, i també ha estat treballador del club ajudant a gestionar el dia a dia.

En Sabaté ha desenvolupat una gran tasca i ha estat importantíssim en el creixement del club, des de el Futsal li desitgem de tot cor que assoleixi tots els reptes que es marqui, sabem que està preparat per objectius engrescadors (aquí ho ha demostrat) i acompanyat de l’Anna de ben segur que els assoliran.

De la mateixa manera que amb els jugadors i tècnics que han marxat anteriorment li desitgem la millor de les sorts, estarem orgullosos de l’Albert allà on vagi ja que aquesta sempre serà casa seva.

Et desitgem que tinguis bons partits i Mai Deixis D’Entrenar!!!

Back To Top