skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Carta oberta als socis i sòcies del Futsal Mataró

Carta Oberta Als Socis I Sòcies Del Futsal Mataró

Ha estat un privilegi poder treballar i ajudar al Futsal Mataró des de la Junta directiva. Deixem el club en una situació econòmica completament sanejada, hem professionalitzat diferents posicions on dediquen tota la jornada al club i a nivell esportiu hem assolit tenir 4 equips a nivell nacional nodrits la majoria amb jugadors de la base.

Avui en dia som un referent dins el futbol sala català. Les relacions amb els equips més importants són molt bones i fluides. Hem apostat per la formació de jugadors nostres per tal de fer el pas a entrenadors. Hem fet realitat tenir un equip amb l’esport inclusiu.

És un orgull per a nosaltres l’aposta que hem fet amb el futsal femení. Mantenir per tercer any l’equip a la segona categoria estatal ens ha donat motius per potenciar encara més l’aposta del club pel Futbol Sala femení.

Veure jugadors al primer equip que varen arribar al club amb menys de 10 anys i ara ja estan consolidats, o veure un segon equip format 100% per jugadors de la casa ha donat sentit a la nostra feina.

Desgraciadament la pandèmia no ens ha permès celebrar el 20è aniversari del club tal com calia. Teníem actes molt atractius preparats.

Ens resta només desitjar molts èxits a la nova junta directiva. Nosaltres hem decidit no presentar-nos a les eleccions ja que hem cregut que s’havia de donar pas a noves energies, però la nova junta pot comptar amb nosaltres pel que faci falta.

Moltes gràcies per la confiança que ens heu fet durant tants anys!

Jordi Costa, David Martí, Marcel Martinez i Sergi Cruz.

Mai deixis de lluitar!

Back To Top