skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Ja us podeu apuntar al Casal d’Estiu 2018

Ja Us Podeu Apuntar Al Casal D’Estiu 2018

Nova edició del Casal d’Estiu del Futsal Mataró, la millor opció pels nens i nenes de 5 a 15 anys que volen practicar futbol sala i un munt d’activitats més (piscina, tennis taula, gimcanes, platja, jocs de pistes, futbol 7 i moltes sorpreses més). Com és habitual el campus es farà en horari de matins de 9 a 13 hores, tot i que hi ha l’opció de portar els nens a les 8:30 i recollir-los a les 13:30 hores. Amb personal qualificat i acreditat l’objectiu del campus és familiaritzar els més petits amb el futbol sala, però sempre des de la vessant lúdica i complementant l’aprenentatge amb altres modalitats esportives.

El Campus s’oferta per setmanes, hi ha l’opció de fer 1 setmana, 2 setmanes, 3 setmanes o el Campus sencer (4 setmanes), com en l’edició anterior, tots aquells que facin la inscripció i el pagament abans del dia 1 de juny tindran 10 euros de descompte. També hi ha la possibilitat de venir dies alterns (10 euros socis i 12 euros no socis).

Una vegada més ens visitaran jugadors i tècnics professionals de primer nivell (FC Barcelona i Catgas Santa Coloma) que faran les delícies dels més petits. El darrer dia del Campus es farà el sorteig de material esportiu (regal segur) per a tots els participants. Els regals són gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors: Aliança Mataró, Inlingua Mataró, Gestoria Luis, Proneo Sports, Grup Feimat, Sistelabel Group i Carnisseria Juanjo.

Per més informació envieu un correu a campus@futsalmataro.cat

 

Descarrega’t el full d’inscripció clicant aquí

Back To Top