skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Cadet A continua en ratxa i supera a Les Corts

El Cadet A Continua En Ratxa I Supera A Les Corts

El cadet A del Futsal Gestoria Luis Mataró continua en ratxa i aquesta setmana va superar 5 a 3 a Les Corts, el segon classificat que s’està disputant el títol de lliga amb el FC Barcelona. Amb aquest triomf els mataronins ja encadenen tres victòries i s’allunyen de la zona de descens que ara mateix es troba cinc punts per sota.

 

El matx davant els mamuts va ser trepidant i no es va resoldre fins al darrers instants. Aiman i Pablo Morante van avançar fins a dos cops als de casa a la primera meitat, però els visitants van respondre els dos cops i al descans el resultat era de 2 a 2.

Només començar la segona part Natnael Lozano va fer el 3 a 2, a partir d’aquí els vermells van aguantar les envestides dels Mamuts fins que aquests van fer l’empat a 3 restant cinc minuts pel final. Poc va durar l’alegria visitant ja que podesprés Felipe va fer el 4 a 3. En el darrer minut de joc amb Les Corts jugant de cinc Garvin Omar Bartley va fer el definitiu 5 a 3.

FUTSAL GESTORIA LUIS MATARÓ – LES CORTS 5-3

FUTSAL: Adrià López, Aima Faila (1), Garvin Omar Bartley (1), Aleix Abajo, Natnale Lozano (1), Pol Salvà, Marc Soles, Pablo Morante (1), Aiman Joukh, Ricard Roca, Felipe Sanchez (1).

Back To Top