skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

David Peña i Nicolas Marrón guanyen el Pre- Europeu

David Peña I Nicolas Marrón Guanyen El Pre- Europeu

David Peña Romero i Nicolás Marron Bleda, jugadors formats al planter del CE Futsal Mataró i ara a les files del FC Barcelona, han format part de la selecció espanyola sub 19 que ha aconseguit la classificació  per l’Eurocopa de Letònia al pre europeu celebrat a Geòrgia.

El combinat estatal va aconseguir el bitllet per Letònia després d’acabar invicte la fase prèvia derrotant 4-2 a Turquia, 3-0 a Hongria i 3-0 a Geòrgia. Les altres seleccions que han assolit la classificació per la fase final són Polònia, Holanda, Portugal, Ucraïna, Rússia, Croàcia i l’amfitriona Letònia. La fase final es disputarà del 8 al 14 de setembre i els 8 equips es dividiran en dos grups de quatre on els dos primers classificats de cada grup accediran a semifinals. El sorteig de la fase final es farà el 7 de juny a Riga.

Amb David Peña i Nicolas Marron ja són quatre els jugadors formats al planter que han jugat amb la selecció espanyola sub-19 després que en el seu dia ho fessin al club, Oriol Miquel (FS Noia) i Àlex Lluch (FC Barcelona).

Des del club volem felicitar al David i al Nico, i expressar la nostra immensa alegria i satisfacció per veure com jugadors formats a la nostra base arriben al màxim nivell disputant Europeus del nostre esport.

Recordar que en David va arribar en edat infantil al club provinent del futbol 11 del CE Mataró i va estar fins la temporada passada cinc temporades al club i en Nico va arribar del Atlètic Premià de futbol sala i va defensar els nostres colors durant dues temporades una de infantil i una de cadet.

 

Back To Top